" Freely you have received, freely give " (Matthew 10:8)

НАЧАЛНА СТРАНИЦА   |  КАРТА НА САЙТА  |  КОНТАКТИ C HAC  |  ПОМОЩ    
Проучване на Библията Безплатни християнски книги Безплатни християнски е-книги За нас
  За нас

 

История и цел

Мисията "Нов Живот", основана от преп. Пол К. Джонг през 1991, е неденоминационна и нестопанска мисионерска организация. Тя има за цел да проповядва Божиите думи на всички хора на света чрез литературно служение. Тя е разпространила даром стотици хиляди копия на печатни книги и е-книги. Главно й управление е в Сеул, Корея, и има сума филиали и сътрудничещи организации по целия свят.


Служения

Превеждане и публикуване на безплатните християнски е-книги / печатни книги
Литературно служение е един от най-ефективни начини на проповядване на евангелието по целия свят. И така ние сме превели християнските книги от Пол К. Джонг на над 45 главни езици, и продължаваме да ги превеждаме на много други езици.
Радушно приветствуваме съдружници в служение на превеждане.
За да присъединете се към нас като прeвoдач/коректор, моля натиснете бутона за съдружничество.

Разпространение на безплатните християнски книги
Според Господната заповед: "Даром получихте, даром давайте" (Матей 10:8), ние раздаваме християнските книги от преп. Джонг даром на всеки, който иска да ги чете. Готови сме да дарим колкото книгите съдружниците се нуждаят и сами плащаме даже пощенски разноски. Раздали сме даром над стотици хиляди печатни книги на църкви, мисионерски организации, болници, затвори, библиотеки, пастори и също миряни в над 150 страните.
Също можете да получите благодат на Господа чрез нас като участвувате в нашето литературно служение. Моля натиснете бутона за съдружничество за да присъедините се към нас като дистрибутор на книгите.


 

 
За нас
    За автора
    Вземете нашите банери
    Линкове
 

Регистрирай се като сътрудник
Зоната на съдружника
Bookmark
   
Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. All Rights Reserved.