"Besplatno primiste, besplatno dajte " (Matej 10:8)

NASLOVNICA  |  MAPA WEB STRANICE  |  KONTAKT  |  POMOĆ    
Biblijska proučavanja Besplatne kršćanske knjige Besplatne kršćanske E-knjige O nama
  O nama

 

Povijest i Cilj

Misiju Novi Život je 1991 godine osnovao Vlč. Paul C. Jong. To je nedenominacionalna i neprofitna misijska organizacija. Cilj joj je propovijedati Božju riječ svim ljudima svijeta kroz literaturnu službu. Misija je besplatno podijelila stotine tisuća primjeraka tiskanih knjiga i e-knjiga. Njezin je središnji ured u Seulu, Koreji, a postoje i mnoge grane i sestrinske organizacije diljem svijeta.


Službe

Prijevod i izdavanje besplatnih kršćanskih e-knjiga/tiskanih knjiga
Literaturna služba je jedna od najučinkovitijih načina propovijedanja evanđelja u cijelom svijetu. Tako da smo preveli Seriju kršćanskih knjiga Paul C. Jonga na više od 45 glavnih jezika, te nastavljamo prevoditi knjige i na mnoge druge jezike.
Iskazujemo dobrodošlicu suradnicima u službi prevođenja.
Kako bi nam se pridružili kao prevoditelj/korektor kliknite na dugme za suradnike.

Distribucija besplatnih kršćanskih knjiga
Prema Božjoj zapovijedi, "Besplatno primiste, besplatno dajte!" (Matej 10:8), dijelimo besplatno kršćanske knjige Vlč. Jonga svakome tko ih želi pročitati. Spremni smo suradnicima donirati neograničen broj knjiga, te plaćamo poštarinu i troškove slanja. Ustupili smo više od stotina tisuća tiskanih knjiga crkvama, misijskim organizacijama, bolnicama, zatvorima, knjižnicama, pastorima, ali i laicima u više od 150 zemalja.


 

 
O nama
    O autoru
    Preuzmite naš barjak
    Linkovi
 

Prijavi se kao suradnik
Zona za suradnike
Bookmark
   
Copyright © 2001 - 2020 The New Life Mission. All Rights Reserved.